Tietoa myyjille

Pöydän varaaminen:

Olemme ottaneet käyttöön KirppariKalle järjestelmän. Voit varata pöydän järjestelmän kautta. 

Linkit varausjärjestelmään löydät täältä

Voit myös varata paikan soittamalla 050-5126727 tai käymällä paikanpäällä Puistolassa. 

Pöytävuokraan kuuluu valmiiksi numeroidut hintalaput, 3 arkkia / viikko (yhdessä arkissa 24 hintalappua). Hinnoittele ja tallenna tuotteet Kirpparikallessa. Voit hakea hintalaput Nassikasta aukioloaikoina. Tarra-arkkeja voit tarvittaessa ostaa lisää hintaan 0,30€/arkki.

Hinnoitteluohjeista:

  • Hinnoittelemalla tuotteet netissä helpotat omaa myynnin seurantaasi. Ainoastaan netissä hinnoiteltujen tuotteiden nimi ja hinta näkyy myynnin seurannassa myytyjen tuotteiden listalla. 
  • Merkitse tarra-arkki valmiiksi kun olet hinnoitellut sen. Vain valmiiksi merkityt tarra-arkit näkyvät kirpputorin kassajärjestelmässä ja ne voidaan tulostaa. 
  • Tarra-arkit tulostetaan aina kirpputorin kassajärjestelmästä. Niitä ei voi tulostaa kotona.

Mikäli haluat antaa koko pöydästä alennuksen, kerro se henkilökunnalle. Kirjaamme sen järjestelmään, jolloin se tulee huomioitua automaattisesti kassalla. 

Meillä voit käyttää vain Nassikka -kirpputorin hintatarroja. Mikäli tarra ei ”kiinnity”, kiinnitä ne esim. kontakti muovilla, hakaneulalla tai ommelpistoilla, älä käytä nuppineuloja. Kaikissa myytävissä tuotteissa on oltava selkeä oma hintalappunsa. Emme voi myydä hintalaputtomia tuotteita. Kiinnitäthän ulkovaatteissa hintalaput sisäpuolelle, koska ne pysyvät paremmin kiinni kuin ulkopuolella ja näin ollen tuote saadaan myytyä.

Myyntiaika

Myyntiaika on yksi viikko sisältäen 6 myyntipäivää (olemme lauantaisin suljettu). Pöytä on tyhjennettävä viimeisenä päivänä tunti ennen sulkemisaikaa. Uusi pöydän varaaja saa tulla täyttämään pöytäänsä tunti ennen sulkemisaikaa varaustansa edeltävänä päivänä. Pöydän voi käydä täyttämässä myös varauspäivän aamuna, heti kun liike aukeaa. 

Myynti:

Pöytää ei kannata kerralla pakata ”turvoksiin” vaan myytävää voi tuoda menekin mukaan lisää koko myyntijakson ajan.

Pöytien siivous/järjestely. Katsomme pöytien perään, eli emme anna pöydän mennä ”ihan sekaisin”, siistimme niitä mahdollisuuksiemme mukaan.

Tilitys:

Maksamme pöydän myynnin tilisiirtona 5 arkipäivän kuluessa. Etukäteen sovittuna maksamme myös käteisellä.

Tuotteet:

Myy vain puhtaita, ehjiä tuotteita. Mikäli tuotteissasi on jokin huomionarvoinen asia, ilmoita siitä selkeästi erillisellä lapulla.

Tuotteet ovat myyjän vastuulla. Emme voi korvata hävinneitä tai vahingoittuneita tuotteita. Meillä on tallentava videovalvonta ja seuraamme itse käyttäytymistä liikkeessä. Tuotteita myös kulkeutuu muihin pöytiin. Suosittelemme, että tarkastat myös muut pöydät ja rekin/isojen tuotteiden hyllyn kun tyhjennät omaa pöytääsi.