Tietoa myyjille

Yleistä

Myyntipaikkoja on kaksi eri vaihtoehtoa: Nassikkapöydät sekä Perhepöydät.

Nassikkapöydissä (pöydät nro. 1-59) 83×30 cm voit myydä lastentarvikkeita ja -vaatteita sekä äitiysvaatteita. Pöydissä 1-31 oleviin naulakoihin mahtuu hieman isomman lapsen vaatteita ja haalareita, mutta niissä on 3 hyllylevyä. Pöydissä 32-59 on neljä hyllylevyä.

Perhepöydissä (pöydät nro. 60-68) voit myydä toki myös lastentarvikkeita, mutta myös muut perheenne tavarat ovat tervetulleita näihin pöytiin, kunhan ne ovat puhtaita ja hajuttomia. Elintarvikkeet ja mahdollisesti vaaralliset tuotteet eivät ole sallittuja.

Hinnoittelupalvelussa teemme työt puolestasi: hinnoittelemme, pystytämme, siistimme sekä lopuksi puramme myyntipöydän. Hinnoittelupalvelun myyntijakso alkaa aina tiistaina ja sen pituus on 2 viikkoa. Hinnoittelupalveluun otamme lastenvaatteita ja -tarvikkeita, leluja, pelejä ja kirjoja, sekä äitiys- ja imetysvaatteita ja -tarvikkeita.

Pöydän varaaminen

Käytössämme on Kirppari-Kalle järjestelmä. Voit varata pöydän suoraan järjestelmän kautta. Huom. varaaminen ei onnistu mobiilisovelluksella.

Jos olet ensimmäistä kertaa Nassikassa, voit käyttää myös aiempia tunnuksia kirjautumalla alla olevasta painikkeesta ja valitsemalla ”Minulla on jo Kirppari-Kallen käyttäjätunnus”.

Voit myös varata paikan soittamalla 050-5126727 tai käymällä paikanpäällä Puistolassa. 

Kirppari-Kalle

Pöytävuokraan kuuluu

Pöytävuokraan kuuluu valitsemasi pöydän lisäksi valmiiksi numeroidut hintalaput, 3 arkkia/viikko (yhdessä arkissa 24 hintalappua) ja varashälyttimiä 5 kpl. Tarra-arkkeja voit tarvittaessa ostaa lisää hintaan 0,30 €/arkki. Hälyttimiä saat vuokrattua lisää hintaan 0,50 €/hälytin.

Hinnoittelu

Hinnoittele tuotteet helposti Kirppari-Kalle palvelulla. Kirjoita lyhyt, selkeä kuvaus tuotteesta. Kerro myös rehellisesti, jos tuotteessa on jotain vikaa. Jos kuvaukseen ei mahdu kaikki teksti, voit kirjoittaa kynällä lisätietoja hintalappuun.

Hinnoiteltuasi tuotteet, tulostamme sinulle viivakoodilliset hintalapputarrat, jotka voit kiinnittää tarvikkeisiin. Voit hakea tarrat aukioloaikojemme puitteissa vaikka heti hinnoiteltuasi tuotteet.

Hinnoitteluohjeista:

  • Hinnoittelemalla tuotteet netissä helpotat omaa myynnin seurantaasi. Ainoastaan netissä hinnoiteltujen tuotteiden nimi ja hinta näkyy myynnin seurannassa myytyjen tuotteiden listalla.
  • Merkitse tarra-arkki valmiiksi kun olet hinnoitellut sen. Vain valmiiksi merkityt tarra-arkit näkyvät kirpputorin kassajärjestelmässä ja ne voidaan tulostaa.
  • Tarra-arkit tulostetaan aina kirpputorin kassajärjestelmästä. Niitä ei voi tulostaa kotona.
 

Meillä voit käyttää vain Nassikka -kirpputorin hintatarroja. Mikäli tarra ei ”kiinnity”, kiinnitä se esim. kontaktimuovilla, hakaneulalla tai ommelpistoilla, älä käytä nuppineuloja. Kaikissa myytävissä tuotteissa on oltava selkeä oma hintalappunsa. Emme voi myydä hintalaputtomia tuotteita. Kiinnitäthän ulkovaatteissa hintalaput sisäpuolelle, koska ne pysyvät paremmin kiinni kuin ulkopuolella ja näin ollen tuote saadaan myytyä.

Mikäli haluat antaa koko pöydästä alennuksen, kerro se henkilökunnalle. Kirjaamme sen järjestelmään, jolloin se tulee huomioitua automaattisesti kassalla. 

Myyntiaika

Myyntiaika on yksi viikko sisältäen 6 myyntipäivää (olemme avoinna ti-su). Pöytä on tyhjennettävä viimeisenä myyntipäivänä tunti ennen sulkemisaikaa. Uusi pöydän varaaja saa tulla täyttämään pöytäänsä tunti ennen sulkemisaikaa varauksen alkua edeltävänä päivänä. Pöydän voi käydä täyttämässä myös varauspäivän aamuna, heti kun liike aukeaa. 

Hinnoittelupalvelussa myyntijakso kestää aina kaksi (2) viikkoa eli 12 myyntipäivää, joista kaksi (2) viimeistä päivää kaikki tuotteet ovat -50% alennuksessa. Myyntijakso alkaa aina tiistaina.

Myynti

Pöytää ei kannata kerralla pakata ”turvoksiin” vaan myytävää voi tuoda menekin mukaan lisää koko myyntijakson ajan. Lisäksi pöytään kannattaa merkitä lapuin minkä kokoisia ja mitä tuotteita pöydästä löytyy. Tällöin asiakkaan ei tarvitse ”myllätä” pöytää turhaan.

Pöytien siivous/järjestely. Katsomme pöytien perään, eli emme anna pöydän mennä ”ihan sekaisin”, siistimme niitä mahdollisuuksiemme mukaan.

Hinnoittelupalvelu

Palvelu toimii siten, että asiakas tuo tavarat meille viimeistään neljä (4) päivää ennen varatun myyntijakson alkua eli edellisen viikon perjantaihin mennessä. Me hinnoittelemme, asetamme tuotteet pöydälle ja järjestelemme pöytää koko sovitun myyntijakson ajan. Nassikka päättää myytävät tuotteet ja niiden hinnat itsenäisesti. Jos tuotteissa on mukana mielestäsi arvokkaampia tuotteita, kerro niistä selkeästi henkilökunnallemme.

Otamme vastaan ainoastaan puhtaita, ehjiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tarkastathan ja peset tuotteet ennen meille tuomista. Tarvittaessa jätämme epäsiistit tuotteet laittamatta myyntiin, mutta ne lasketaan osaksi myyntiin tuotujen tuotteiden kokonaismäärää ja voivat näin ollen vaikuttaa palvelun hintaan.

Myyntiaika hinnoittelupalvelussa on aina kaksi (2) viikkoa eli 12 myyntipäivää, joista kaksi (2) viimeistä päivää kaikki tuotteet ovat -50% alennuksessa.

Voit varata pöydän Kirppari-Kallesta myös hinnoittelupalvelua varten, mutta Nassikka viime kädessä päättää pöydän, johon tavarasi sijoitetaan ja myös tarkan aloituspäivän. Aloituspäivään saattaa vaikuttaa hinnoittelussa olevien pöytien määrä ja niistä aiheutuva ruuhka. Myyntiaika on kuitenkin aina vähintään 12 päivää.

Palvelun hinta on 10 € / 24 tuotetta. Lisäksi 50% asiakkaan tuotteiden kokonaismyynnistä tilitetään Nassikalle.

Jos haluat lisätietoa palvelustamme tai ohjeissa on jotain epäselvää, soita meille 050 512 6727 ja vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Tilitys

Maksamme pöydän myynnin tilisiirtona 5 arkipäivän kuluessa myyntijaksosi päättymisestä. Pidäthän huolen, että olet lisännyt Kirppari-Kalleen tilinumerosi.

Tuotteet

Myy vain puhtaita, ehjiä tuotteita. Mikäli tuotteissasi on jokin huomionarvoinen asia, ilmoita siitä selkeästi erillisellä lapulla.

Tuotteet ovat myyjän vastuulla. Emme voi korvata hävinneitä tai vahingoittuneita tuotteita. Meillä on tallentava videovalvonta ja seuraamme itse käyttäytymistä liikkeessä. Lisäksi meillä on hälytysjärjestelmä ja hälyttimiä saa kassalta. Tuotteita myös kulkeutuu muihin pöytiin. Suosittelemme, että tarkastat myös muut pöydät ja rekin/isojen tuotteiden hyllyn kun tyhjennät omaa pöytääsi.