Tietoa myyjille

Yleistä

Myyntipaikkoja on erilaisia Nassikkapöydät, Perhepöydät ja yksittäistuotteiden myyntialueet. Tuotteet, jotka eivät mahdu varaamasi pöytään, voit myydä provisiota vastaan yksittäistuotteiden myyntialueilla.

Nassikkapöydissä 83×30 cm voit myydä lastentarvikkeita ja -vaatteita sekä äitiysvaatteita. Pöydissä 1-31 oleviin naulakoihin mahtuu hieman isomman lapsen vaatteita ja haalareita, mutta niissä on 3 hyllylevyä. Pöydissä 32-59 on neljä hyllylevyä.

Perhepöydissä voit myydä toki myös lastentarvikkeita, mutta myös muut perheenne tavarat ovat tervetulleita näihin pöytiin, kunhan ne ovat puhtaita ja hajuttomia. Elintarvikkeet ja mahdollisesti vaaralliset tuotteet eivät ole sallittuja.

Yksittäistuotteiden myyntialueilla voit myydä mitä vaan puhdasta ja hajutonta, mikä sinne saadaan sopimaan. Elintarvikkeet ja mahdollisesti vaaralliset tuotteet eivät ole sallittuja. Tällä alueella on mm. rekki isommille vaatteille.

Pöydän varaaminen

Käytössämme on KirppariKalle järjestelmä. Voit varata pöydän suoraan järjestelmän kautta. Huom. varaaminen ei onnistu kännykkä sovelluksella.

Jos olet ensimmäistä kertaa Nassikassa, voit käyttää myös aiempia tunnuksia kirjautumalla alla olevasta painikkeesta ja valitsemalla ”Minulla on jo Kirppari-Kalle käyttäjätunnus”

Voit myös varata paikan soittamalla 050-5126727 tai käymällä paikanpäällä Puistolassa. 

Kirppari-Kalle

Pöytävuokraan kuuluu

Pöytävuokraan kuuluu valitsemasi pöydän lisäksi valmiiksi numeroidut hintalaput, 3 arkkia / viikko (yhdessä arkissa 24 hintalappua) ja nappihälyttimiä 5 kpl. Tarra-arkkeja voit tarvittaessa ostaa lisää hintaan 0,30€/arkki. Hälyttimiä saat vuokrattua lisää hintaan 1 €/hälytin.

Hinnoittelu

Hinnoittele tuotteet helposti Kirppari-Kalle palvelulla. Kirjoita lyhyt, selkeä kuvaus tuotteesta. Kerro myös rehellisesti, jos tuotteessa on jotain vikaa. Jos kuvaukseen ei mahdu kaikki teksti, voit kirjoittaa kynällä lisätietoja hintalappuun.

Hinnoiteltuasi tuotteet, tulostamme sinulle viivakoodilliset hintalapputarrat, jotka voit kiinnittää tarvikkeisiin. Voit hakea tarrat aukioloaikojemme puitteissa vaikka heti hinnoiteltuasi tuotteet.

Hinnoitteluohjeista:

  • Hinnoittelemalla tuotteet netissä helpotat omaa myynnin seurantaasi. Ainoastaan netissä hinnoiteltujen tuotteiden nimi ja hinta näkyy myynnin seurannassa myytyjen tuotteiden listalla.
  • Merkitse tarra-arkki valmiiksi kun olet hinnoitellut sen. Vain valmiiksi merkityt tarra-arkit näkyvät kirpputorin kassajärjestelmässä ja ne voidaan tulostaa.
  • Tarra-arkit tulostetaan aina kirpputorin kassajärjestelmästä. Niitä ei voi tulostaa kotona.

Meillä voit käyttää vain Nassikka -kirpputorin hintatarroja. Mikäli tarra ei ”kiinnity”, kiinnitä se esim. kontakti muovilla, hakaneulalla tai ommelpistoilla, älä käytä nuppineuloja. Kaikissa myytävissä tuotteissa on oltava selkeä oma hintalappunsa. Emme voi myydä hintalaputtomia tuotteita. Kiinnitäthän ulkovaatteissa hintalaput sisäpuolelle, koska ne pysyvät paremmin kiinni kuin ulkopuolella ja näin ollen tuote saadaan myytyä.

Mikäli haluat antaa koko pöydästä alennuksen, kerro se henkilökunnalle. Kirjaamme sen järjestelmään, jolloin se tulee huomioitua automaattisesti kassalla. 

Myyntiaika

Myyntiaika on yksi viikko sisältäen 6 myyntipäivää (olemme maanantaisin suljettu). Pöytä on tyhjennettävä viimeisenä päivänä tunti ennen sulkemisaikaa. Uusi pöydän varaaja saa tulla täyttämään pöytäänsä tunti ennen sulkemisaikaa varaustansa edeltävänä päivänä. Pöydän voi käydä täyttämässä myös varauspäivän aamuna, heti kun liike aukeaa. 

Myynti

Pöytää ei kannata kerralla pakata ”turvoksiin” vaan myytävää voi tuoda menekin mukaan lisää koko myyntijakson ajan.

Pöytien siivous/järjestely. Katsomme pöytien perään, eli emme anna pöydän mennä ”ihan sekaisin”, siistimme niitä mahdollisuuksiemme mukaan.

Hinnoittelupalvelu

Otamme vastaan ainoastaan puhtaita, ehjiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Voit varata pöydän Kirppari-Kallesta myös hinnoittelupalvelua varten, mutta Nassikka viime kädessä päättää pöydän, johon tavarasi sijoitetaan ja myös tarkan aloituspäivän. Aloituspäivään saattaa vaikuttaa hinnoittelussa olevien pöytien määrä ja niistä aiheutuva ruuhka.

Palvelu toimii siten, että asiakas tuo tavarat meille sovittuna päivänä (vähintään 4 vrk aiemmin kuin vuokra-ajan alku). Sopiva määrä myytäville tarvikkeille on noin kaksi (2) Ikea-kassillista. Jos tuotteet menevät hyvin kaupaksi, voit sovittaessa tuoda lisää tavaraa hinnoitteluun. Emme voi ottaa myyntiin likaisia tai rikkinäisiä tuotteita, joten tarkastathan tuotteet ennen meille tuomista. Me hinnoittelemme, asetamme tuotteet pöydälle ja järjestelemme pöytää koko sovitun myyntijakson ajan. Nassikka päättää myytävät tuotteet ja niiden hinnat itsenäisesti. Jos tuotteissa on mukana mielestäsi arvokkaampia tuotteita, kerro niistä selkeästi henkilökunnallemme.

Myyntiaika hinnoittelupalvelussa on aina vähintään yksi viikko, mutta voimme varata pöydän pidemmäksikin aikaa, riippuen tuotteiden määrästä ja niiden menekistä.

Palvelun hinta on 50% asiakkaan tuotteiden kokonaismyynnistä.

Tilitys

Maksamme pöydän myynnin tilisiirtona 5 arkipäivän kuluessa.

Tuotteet

Myy vain puhtaita, ehjiä tuotteita. Mikäli tuotteissasi on jokin huomionarvoinen asia, ilmoita siitä selkeästi erillisellä lapulla.

Tuotteet ovat myyjän vastuulla. Emme voi korvata hävinneitä tai vahingoittuneita tuotteita. Meillä on tallentava videovalvonta ja seuraamme itse käyttäytymistä liikkeessä. Lisäksi meillä on hälytysjärjestelmä ja hälyttimiä saa kassalta. Tuotteita myös kulkeutuu muihin pöytiin. Suosittelemme, että tarkastat myös muut pöydät ja rekin/isojen tuotteiden hyllyn kun tyhjennät omaa pöytääsi.