Kirpputorin sopimusehdot

Päivitetty 27.10.2021

Nassikka on lastenvaatteiden ja –tarvikkeiden itsepalvelukirpputori, laajennettuna alueilla kodin ja perheen tavaroita. Meiltä löytyy 59 Nassikkapöytää, joissa voit myydä kaikkea lapsiin ja nuoriin liittyvää tavaraa. Nassikkapöytien lisäksi löytyy 9 kpl Perhepöytiä ja alueet yksittäistuotteiden myynnille, joissa voit myydä myös muuta kotoasi löytyvää tavaraa.

Pöydän varaaminen

Voit varata pöydän käymällä kirppiksellä, soittamalla puh 050 5126727 tai varauslomakkeella (nassikka.fi)

Pöytävuokran voit maksaa joko etukäteen kirppiksellä tai vasta myyntiajan päätyttyä.

Pöydän peruutus tulee tehdä 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkamista. Mikäli et peruuta pöytävaraustasi ajoissa, kirpputorilla on oikeus veloittaa yhden viikon pöytävuokra.

Myyntiaika

Myyntiaika on 1 viikko sisältäen 6 myyntipäivää (maanantaisin suljettu). Myös kahden viikon varauksia (tai pidempiä) on mahdollista sopia.

Myyntiaika alkaa valitsemastasi viikonpäivästä, meillä ei ole tiettyä aloitus/vaihtopäivää. Voit tuoda tavarasi aloituspäivää edeltävänä aukiolopäivänä tuntia ennen sulkemisaikaa tai heti kirppiksen avauduttua kello 11:00.

Pöytä on tyhjennettävä viimeistään tuntia ennen viimeisen myyntipäivän päättymistä.

Mikäli pöytää ei tyhjennetä ennen myyntiajan päättymistä, perimme pöydän tyhjentämisestä ja tavaroiden varastoinnista 10,00 € maksun.

Pöytävuokraan sisältyy

 • Myyntipöytä sisältää
  • Nassikkapöytä 1-31: kolme hyllyä ja rekkitilan
  • Nassikkapöytä 32-59: neljä hyllyä ja rekkitilan
  • Perhepöytä: kolme hyllyä (isompia hyllyjä) ja rekkitilan
 • 3 arkkia hintalapputarroja (yht. 72 tarraa)
 • Henkareita
 • Nappihälyttimiä 5 kpl
 • Tuotteet, jotka eivät mahdu pöytään, voi myydä provisiohinnoittelulla yksittäistuotteiden myynnille varatuilla alueilla.

Myyntiajan päätyttyä

Myyntiaika päättyy ja pöytä on oltava tyhjennettynä viimeistään tuntia ennen viimeisen myyntipäivän päättymistä, arkisin klo 17 mennessä ja viikonloppuisin klo 15 mennessä. Erikseen sovittaessa voimme tyhjentää ja säilyttää tuotteita sopimuksen mukaan. Ilman erillistä sopimusta tuotteiden säilyttämisestä, tuotteet siirtyvät kirpputorin omaisuudeksi myyntijakson päätyttyä.

Kirppistuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Kirpputori ei myöskään vastaa kadonneista tai rikkoutuneista tavaroista. Meiltä saa pyydettäessä varashälyttimiä tuotteisiin. Asiakas vastaa itse, että kaikki omat myymättömät tuotteet on kerätty, huomioiden myös muihin pöytiin mahdollisesti eksyneet tuotteet.

Maksamme pöydän myyntituoton tilisiirtona 5 arkipäivän kuluessa. 

Tuotteet

Nassikkapöydässä voit myydä lastentarvikkeita ja -vaatteita sekä äitiysvaatteita.

Perhepöydässä voit myydä lastentarvikkeita, mutta myös muut perheenne tavarat ovat tervetulleita näihin pöytiin, kunhan ne ovat puhtaita ja hajuttomia. Elintarvikkeet ja mahdollisesti vaaralliset tuotteet eivät ole sallittuja. 

Myy vain puhtaita, ehjiä tuotteita. Mikäli tuotteissasi on jokin huomionarvoinen asia, ilmoita siitä selkeästi erillisellä lapulla.

Tuotteet ovat myyjän vastuulla. Emme voi korvata hävinneitä tai vahingoittuneita tuotteita. Meillä on tallentava videovalvonta ja seuraamme itse käyttäytymistä liikkeessä. Lisäksi meillä on hälytysjärjestelmä ja hälyttimiä saa kassalta. Tuotteita myös kulkeutuu muihin pöytiin. Suosittelemme, että tarkastat myös muut pöydät ja rekin/isojen tuotteiden hyllyn kun tyhjennät omaa pöytääsi.